Nyomtatás

2014. február 15-én 90 férfi és 15 női indulóval került megrendezésre a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság IV. fordulója Ecseren.

A hölgyek versenyében Ihász Veronika (Győri DC) szerezte meg az első helyet, miután a döntőben legyőzte legnagyobb riválisát, Fekete Nórát (DÖ-MIK DC). A dobogó harmadik fokára Wachter Nikolett (Győri DC) és Varga Valéria (Ecseri KSE) állhatott fel.

A férfiak versenyét Bezzeg Nándor távolmaradása teljesen nyílztá tette. Egész nap remek teljesítményt nyújtva végül Takács Gábor (Pestújhelyi SC) tudott élni a lehetőséggel, és megnyerte a negyedik fordulót. A döntőben Nagy Csabát (Soul DC) múlta felül, míg a dobogóra Szabados Attila (Pestújhelyi SC) és Mester Zoltán (Sport DC) tudott még felállni!

A Pécsi DC-t Szabados Róbert, Takács Imre és Varró Gábor képviselte. Taki egy kört ment, és csak igen kiélezett csatában maradt alul 6:5-re a következő fordulóban. Szabados Robi tábladöntőt játszott! Varró Gábor táblagyőzelemmel kilencedik, utána sajnos nem jöttek a kiszállók. Lesz ez még másként! 3:6 a vége.

Említést érdemel még Vikor Levente (Komló, T20), aki nemes egyszerűséggel megnyerte a Lucky Looser-t!

Forrás: http://www.magyardarts.hu/