full screen background image
Előszó
 
Szomorú nap volt ez a Pécsi Darts Club életében, az utolsó Vastyúk fordulót rendeztük meg a Club Plázában. Talán feszültség lehetett a levegőben, ez okozhatta azt az elképesztő "csillaghullást" amit ez az este tartogatott.
A már hagyományos sörfelajánlás Jenei Gábor kezébe került.
 
alt
 
Alsóház [Tyúknevelde]
 
A múlt hetivel megegyező lebonyolítást hozott a 13 nevező. Az első csoportban Gyimesi Tibi lett az első, míg a két Vastyúk fordulón ritkán induló Szarvas-Hierholcz Márk és Rutsch Tamás közül utóbbi a második. A kettes jelzésű csoportban Sajtos Gábor mellé két feltörekvő tehetséget Pap Zolit és Zomi Lórántot sorsoltuk. Gábor hozta a kötelezőt, míg utóbbi két versenyző csatájából Lóránt jött ki győztesen. Ma a hármas volt a négyes, avagy Keller, Jenei, Lipcsei, Bózsa. A sorrend is ez lett, Dávid első versenye volt és első meccsét is sikerült megnyernie. A szorgalom csodákra képes! Az utolsó csoportot Szilárd Zoli könnyedén hozta, mellette Hermann András jutott ki, és Montag Peti esett ki. 
Az egyenes kieséses szakaszban megindult a "meglepetés áradat"; Jenei Gábor 2:0-val ejtette ki Szilárd Zolit. A további meccsek: Gyimesi - Zomi [2:0], Keller - Hermann [2:1], Sajtos - Rutsch [2:1]. Az elődöntőkben Gyimesi Tibi kiejtette a Zoli-verő Jenei Gábort [2:0], valamint Sajtos Gábor is elbúcsúzott Keller Zoli ellenében [1:2]. A döntőben tehát két új arccal találkozhattunk. Egy hajszálnyi különbséggel nyert Keller Zoli 3:2-re, az eredmény láthatóan őt is meglepte de mi azért gratulálunk neki! :)

alt

A döntősök:

alt

Felsőház [Tyúkól]
 
A Tyúkólban szintén tizenhárom nevezővel számolhattunk, ezúttal Bedő Feri, Deák Zsolti és Molnár Zoli maradt távol. Az egyes csoportban Ádám Zsolt mindkét meccsét nyerte, így csak az volt a kérdés, hogy Barna vagy Andris lesz-e főtáblás. Barna 3:0 arányban nyert, utóbbi kényszerült búcsúzni. A következő csoportban összegyűltek a Gáborok, Varró hibátlanul nyerte két meccsét, Szakács pedig döntő legben ejtette ki Fejest. A 3. csoportban két Horváth kieső lett Csabe és Peti miközben Szalma Robi először nyert felsőházi csoportot. A második helyen Barta Csabi került negyeddöntőbe. Az utolsó csoportban ismét Ádám Zoli és Taki kapott helyet. Utóbbinak a múlt héttel ellentétben ez nem hozott szerencsét, kiesett. Zoli mellett Szakács Peti jutott ki így.
A legjobb 8-ban folytatódott az alsóházi módi, Barna a tabellaelső Tanár úrat 3:0-ra verte. További meccsek ebben a körben: Ádám Zsolt - Szakács Gábor [3:0], Szakács Péter - Barta Csaba [2:3] és Szalma Róbert - Ádám Zoltán [1:3]. Barna lendülete megmaradt az elődöntőre is, megakadályozta az Ádám-döntőt, a tabella 3. helyezettjét is 3:0-ra győzte le. A másik ágon Zsolt is vesztett leg nélkül került a fináléba, így Barna visszavághatott a csoportban elszenvedett 3:1-es fiaskóért.
A mai napon Barna volt az egyetlen aki leget tudott nyerni Zsolt ellen, a döntőben is így tett ráadásul 4-szer 3 ellenében, ezzel életében először győzte le Zsoltot.
 
A statisztika és a végeredmény:
alt
 
 
A dobogósok:
alt

Végeredmények (2015. május 28.):

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Németh Barna
2. Ádám Zsolt
3. Ádám Zoltán
    Barta Csaba
5. Szalma Róbert
    Szakács Gábor
    Varró Gábor
    Szakács Péter
9. Káplár András
    Takács Imre
    Horváth Csaba
    Horváth Péter
    Fejes Gábor

1. Keller Zoltán
2. Gyimesi Tibor
3. Sajtos Gábor
    Jenei Gábor
5. Szilárd Zoltán
    Zomi Lóránt
    Hermann András
    Rutsch Tamás
9. Bózsa Botond
    Lipták Dávid
    Pap Zoltán
    Szarvas-Hierholcz Márk
    Montag Péter

A következő Vastyúk forduló időpontja jelenleg bizonytalan!

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top