full screen background image
Az Ádám család dominanciája.
 
Felsőház [Tyúkól]
 
Habár kora este még úgy tűnt, hogy teljes létszámmal indulhat a felsőház, Tanár Úr és Taki sérülés miatti sajnálatos visszalépése (ezúton is jobbulást nekik!), illetve Barna Béla hiánya okán, mégis megfogyatkozva indult a verseny. A mindössze 9 fő, két csoportban harcolt a dobóvonalaknál. A kialakult furcsa helyzet miatt az egyik csoportból mindenki kijuthatott, csak a sorrend volt kérdéses. A másikban egy kieső - Molnár Zoli - nem folytathatta. A főtáblára jutottak közül megjósolhatatlan volt akár még a döntősök kiléte is, ehhez mérten a négy meccsből három is szorosan alakult. Horváth Csabi és Káplár Andris is 5 leges meccsen búcsúzott, Szakács Peti megszorongatta Horváth Lacit (1:3), Ádám Zoli viszont 3:0-val lett elődöntős. Szakács Gabi ki-ki meccsen ejtette ki Németh Barnát (3:2), Zoli pedig 1 leget veszítve Laci bácsit. A döntőben Ádám Zoli hamar elhúzott 3:0-ra, azonban innen Szakács Gabi még fel tudott állni, hozott két leget ellenfelén. A végeredmény 4:2, Zoli félelmetes utolsó leget zárt (180 és 6/3-as kör), így a “nagyok” távollétében övé lett a Tyúkól ideiglenes trónja.

alt

Alsóház [Tyúknevelde]
 
Tizennégy nevező és a nap kérdése: képes lesz-e valaki megállítani Ádám Zsoltit? Nos, a sors fintora, hogy ez akár a csoportkörben megtörténhetett volna, hisz a tabella első 3 helyezettje mérkőzhetett meg egymással rögtön az elején. Ez egyben azt is jelentette, hogy egyikőjüknek ideje korán el kellett köszönnie a további küzdelmektől. Fejes Gabi az éllovas húzta a rövidebbet, míg Barta Csabi és Ádám Zsolti továbbjutott a trióból. A másik 3 csoportban bennragadt versenyzők: Bózsa Botond, Gyimesi Tibi, Szalma Robi, Tóth Csabi és Virágh Feri. Jenei Gábor, Szabados Robi és Hermann András ismét kijutott a csoportjából, Németh Zalánnak ez először sikerült, de számukra a nyolcaddöntő jelentette a végállomást. A 4 meccs sima végeredményt mutatott, minden továbbjutó 2:0-val vette az akadályt. Az elődöntőkben Salamon Laci - Ádám Zsolt [0:2], illetve Árvai Feri - Barta Csabi [2:1]. Feri ugyan remek estét zárt, de az elején feltett kérdésre továbbra is “nem” marad a válasz, a következő fordulóig minden bizonnyal. A döntő: Ádám Zsolt [3] - [1] Árvai Ferenc és ezzel Zsolti át is vette az első helyet a Tyúkneveldében.
 
alt
 

Végeredmények:

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Ádám Zoltán
2. Szakács Gábor
3. Horváth László
    Németh Barna
5. Deák Zsolt
    Horváth Csaba
    Káplár András
    Szakács Péter
9. Molnár Zoltán
    Takács Imre
    Varró Gábor


 

1. Ádám Zsolt
2. Árvai Ferenc
3. Barta Csaba
    Salamon László
5. Hermann András
    Jenei Gábor
    Németh Zalán
    Szabados Róbert
9. Bózsa Botond
    Fejes Gábor
    Gyimesi Tibor
    Szalma Róbert
    Tóth Csaba
    Virágh Ferenc

A következő, 33. Vastyúk forduló időpontja: 2014. november 27., 18 óra

 

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top