full screen background image

A legújabb negyedévünk első fordulóját 2014. október 2.-án rendeztük a klubban. Az előző időszak bajnokai, illetve feljutói díjazása után nekivághattunk a soron következő versenynek!

Felsőház [Tyúkól]

A Tyúkól 11 nevezővel startolt el. A három újonnan feljutóból két fő jelent meg: Horváth Laci és Deák Zsolti. Utóbbi kicsit megilletődötten játszva, első felsőházi fordulójában a csoportban ragadt, csakúgy mint Horváth Csabi és Szakács Péter. A negyeddöntők: Ádám Zoltán [2] - [3] Horváth László / Barna Béla [3] - [0] Takács Imre / Varró Gábor [3] - [0] Németh Barna / Káplár András [0] - [3] Szakács Gábor. Az elődöntőkben Szakács Gabi próbálta megállítani az előző negyedév bajnokát Varró Gábort ám 3:1 arányban alulmaradt. A másik ágon Barna Béla vívott a régi-új felsőházi ismerőssel, Laci bácsival. Izgalmas meccsen (3:2) az “újonc” jutott döntőbe, hogy megküzdjön Gáborral. Itt a papírforma már beigazolódott, Tanár Úr 4 legjére Horváth Laci csak 2-vel tudott válaszolni.

Alsóház [Tyúknevelde]

A Tyúkneveldében ezen a napon mindössze tíz nevező vágott neki a küzdelmeknek. Nem is akárhogy! Fejes Gabi és Salamon Laci 100 feletti kiszállóikkal már a csoportban jelezték, hogy ők ezen az estén felfelé lógnak ki a mezőnyből. A csoportokból Szalma Robinak és Bózsa Botondnak nem sikerült kijutnia. A legjobb nyolc között búcsúzott Jenei Gábor, Babina Nándi, Csányi Dani és Szabados Robi. Az elődöntők párosításai: Barta Csaba - Salamon Laci és Gyimesi Tibor - Fejes Gábor. A két találkozó szoros küzdelmeket hozott, (1:2, 1:2) de végül a nap két legjobbja mérkőzhetett meg az első helyért. A frissen Tyúkneveldébe visszaesett Gábor bizonyította, hogy a teljesítménye alapján a “nagyok” között lenne a helye. 16 nyilas (!!!) körrel és 3:1-es leg aránnyal abszolválta első győzelmét az új szezonban.

Végeredmények:

Felsőház [Tyúkól]

Alsóház [Tyúknevelde]

1. Varró Gábor
2. Horváth László
3. Barna Béla
    Szakács Gábor
5. Ádám Zoltán
    Takács Imre
    Németh Barna
    Káplár András
9. Deák Zsolt
    Horváth Csaba
    Szakács Péter

1. Fejes Gábor
2. Salamon László
3. Barta Csaba
    Gyimesi Tibor
5. Jenei Gábor
    Babina Nándor
    Csányi Dániel
    Szabados Róbert
9. Szalma Róbert
    Bózsa Botond
 

A következő, 30. Vastyúk forduló időpontja: 2014. október 16., 18 óra.

Bejelentkezés

Moking - H 13 febr. - 07:57

A tabellákat látom,nem is csak rólam van szó,hanem ha valaki idegen megkeresi az oldalt azt gondolhatja megszűnt a klub.

Viking - P 10 febr. - 13:09

Azt jól látod, hogy nem készülnek cikkek, mindenre már nekem sincs időm :/De a tabellák frissek :)

Moking - P 10 febr. - 11:10

Vajon csak nálam nem frissül ez az oldal vagy valóban nem frissíti senki?

JoomJunk - H 16 jan. - 20:00

Welcome to the Shoutbox

The shoutbox is unavailable to non-members

© 2024 Pécsi Darts Club   |  Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top